مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

ثبت‌نام بیش از ۱۳ هزار مریوانی در طرح مسکن ملی

ثبت‌نام بیش از ۱۳ هزار مریوانی در طرح مسکن ملی مدیرکل راه و شهرسازی کردستان از ثبت‌نام بیش از ۱۳ هزار مریوانی در طرح مسکن ملی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 03
کد خبر: ۱۴۹۵۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، مدیرکل راه و شهرسازی، فرماندار مریوان و تعدادی از مدیران استانی و شهرستان، جلسه‌ای به منظور بررسی راهکارهای تأمین زمین نهضت ملی مسکن مریوان در محل فرمانداری این شهر تشکیل شد.

عرفان مرادی مدیرکل راه و شهرسازی کردستان در این جلسه گفت: در شهر مریوان 13 هزار و 339 نفر در سامانه برای برخورداری از نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌امد که تاکنون 900نفر انصراف داده و 2000 نفر نیز رد درخواست شده‌اند.

مرادی عنوان کرد: برنامه ابلاغی و سهمیه شهر مربوان 9000 نفر است.

مدیرکل راه و شهرسازی کردستان افزود:  61 نفر از ثبت‌نام کنندگان مرحله اول (اقدام ملی) واریز وجه کرده‌اند که در تپه موسک دو برای آنها زمین تأمین شده است.

مرادی اظهار کرد: در داخل شهر مریوان اراضی ملی نداریم و این عمده‌ترین مشکل ما در این شهر است،لذا باید با همکاری و همفکری و تعامل همه دستگاه‌های مرتبط نسبت به حل مشکل و اتخاذ راهکارهای قانونی از جمله استفاده و تأمین زمین در شهرهای مجاور به عنوان تنها گزینه اقدام کنیم.

وی خاطرنشان کرد: از مدتها قبل همکاران ما در کمیته تأمین زمین گزینه‌های مختلفی را مورد بررسی قرار داده که مناسب‌ترین آنها تأمین اراضی مورد نظر در شهر کانی دینار در 5 کیلومتری مریوان و استفاده از زمین شرکت شهرک‌های صنعتی بوده که هماهنگی‌های اولیه نیز با مدیران این شرکت انجام شده است.

در ادامه جلسه کیومرث حبیبی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: هدف همه ما خدمت به مردم استان است و از جمله اولویت‌های هدف‌گذاری شده دولت مردمی تأمین مسکن اقشار مختلف است.

حبیبی با اشاره به عدم وجود اراضی ملی در شهر مریوان اظهار داشت:  با توجه به مشکل کمبود زمین برای نهضت ملی در مریوان باید طوری عمل شود وراهکاری در نظر گرفته شود که رضایت و اقناع متقاضیان مورد توجه بوده و زمینی انتخاب شود که مناسب باشد و متقاضیان بتوانند از همه خدمات مورد نیاز برخوردار شوند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار